Riblji restoran na obali mora

Il Brodetto

Lokacija

Naše prilagodljive jelovnike nadmašuje samo kvalitet zalaska sunca..

Pržno

Pržno je staro, malo autentično ribarsko mjesto sa izvanrednom lokacijom – udaljen 7km od Budve, 500m od Miločera, 1.5km od Sv. Stefana. 

Pržno pruža izvanredan izbor za odmor, šetnju i pravi je izbor za sve ljubitelje hedonizma. Nalazi se u mirnoj uvali, okruženo starim maslinama, smokvama i narovima, tako da ćete biti opijeni paštrovskim vazduhom, mirisima mora i borova. Šarmantno malo Pržno nudi malu 350m, porodično prilagođenu plažu sa sitnim crvenim pijeskom okruženu maslinjakom. Voda na plaži je plitka, što znači da je odlično mijesto za porodice i djecu.

 Plaža Pržno, Plaže Miločera i plaža Kamenovo koje se nalaze u blizini su jedne od najljepših na crnogorskom primorju a i Jadranu.

Pogled iz restorana na jedan od grebena

Tri grebena po kojima je Pržno poznato, nalaze se u blizini plaže i štite plažu od talasa. Na jednom krševitom ostrvu na obali se mogu vidjeti i zagonetne ruševine -  ostaci nekadašnje kule.

Plaža Pržno, plaže Milochera i plaža Kamenovo koje su u blizini jedne su od najljepših na crnogorskoj obali i Jadranu, a šetnja od Pržna kroz šumu do Svetog Stefana i prekrasnog parka Milocher izuzetno je lijepa i zasigurno je glavna atrakcija tokom odmor na Pržnu.

Ako želite pravi odmor, lagani ritam, opijeni posebnim mediteranskim šarmom ovaj romantični gradić je pravi izbor za vas.

Il Brodetto se nalazi upravo na toj božanstvenoj lokaciji  – biseru crnogorske obale, između Budve sa jedne strane i Miločera i Sv. Stefana sa druge strane..

Sjajna plaža sa crvenim peskom i kristalno čisto more pružaju vam prelijepo okruženje u kojem možete uživati u ukusnim jelima napravljenim od pažljivo odabranih i vrhunskih sastojaka.

Radno vrijeme

Otvoreno: Ponedjeljak - Nedjelja

Čekamo Vas!
Pozovite: +382 69 249 730