Budva Fish Restaurant

Il Brodetto

Pržno

Ako želite pravi odmor, lagani ritam, opijeni posebnim mediteranskim šarmom ovaj romantični gradić je pravi izbor za vas...

Pržno

Pržno je staro, malo autentično ribarsko mjesto sa izvanrednom lokacijom – udaljen 7km od Budve, 500m od Miločera, 1.5km od Sv. Stefana. 

Pržno pruža izvanredan izbor za odmor, šetnju i pravi je izbor za sve ljubitelje hedonizma. Nalazi se u mirnoj uvali, okruženo starim maslinama, smokvama i narovima, tako da ćete biti opijeni paštrovskim vazduhom, mirisima mora i borova. Šarmantno malo Pržno nudi malu 350m, porodično prilagođenu plažu sa sitnim crvenim peskom okruženu maslinjakom. Voda na plaži je plitka, što znači da je odlično mesto za porodice i decu.

 Plaža Pržno, Plaže Miločera i plaža Kamenovo koje se nalaze u blizini su jedne od najljepših na crnogorskom primorju a i Jadranu a šetnja od Pržna kroz šumu do Svetog Stefana i predivnim parkom Miločer  izuzetno je lijepa i sigurno je glavna atrakcija tokom odmora na Pržnu.

Tri grebena po kojima je Pržno poznato, nalaze se u blizini plaže i štite plažu od talasa. Na jednom krševitom ostrvu na obali se mogu vidjeti i zagonetne ruševine –  ostaci nekadašnje kule.

Ako želite pravi odmor, lagani ritam, opijeni posebnim mediteranskim šarmom ovaj romantični gradić je pravi izbor za vas.